ACTIVITĂȚI PENTRU COPII

ACTIVITĂȚI PENTRU ADULȚI

TIMEX FITNESS CLUB

 Sala Fitness & Aerobic Drumul Taberei Sector 6  

Timex Fitness club este o sala noua si modernă, fiind dotata cu aparatura performanta dedicată atat persoanelor care doresc sa faca mișcare pentru un tonus ridicat
si un stil de viata sanatos, cat si sportivilor de performanta care cauta un loc unde sa beneficieze de aparate care sunt dedicate fiecărei grupe musculare cu ajutorul cărora
vor obține rezultate deosebite atat de definire cat si de dezvoltare a masei musculare .

Suntem situati in Drumul Taberei sector 6 , clasele de aerobic  , pilates , total body workout ,circuit training , fitness s-au dovedit un real succes . clientii nostri beneficiaza de servicii de top , lucrand intr-un mediu curat si fiind tratati cu atentie si profesionalism .

Clasele de kickboxing copii si adulti , karate , dansuri , balet s-au deschis la inceputul anului si va asteapta cu mic cu mare sa participati la cursurile noastre fiind intrumati de profesori de prestigiu, foști sportivi de performanta , campioni europeni si nationali.

karate copii , kickboxing copii , dansuri copii aproape de tine in sectorul 6 in drumul taberei .

Clubul nostru ofera servicii de infrumusetare si relaxare , punandu-va la dispozitie orele de masaj anticelulitic, relaxare ,reflexoterapeutic ,somatic .

Solarul nostru Ergoline satisface cele mai exigente cereri in materie de calitate si siguranta . Clientii nostri apeland la aceasta metoda de bronzare atat pe timpul iernii cat si inainte de expunerea la soarele verii.

Va așteptăm !

Clubul Sportiv Timex Bucuresti, fitness in drumul taberei, aerobic in sectorul 6.